Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

Holger Hartmann overtar salg og support for PerkinElmers Environmental Health-divisjon

Fra 1. mars 2015 inngår PerkinElmers Environmental Health divisjon og Holger Hartmann AS et samarbeid om salg og support av PerkinElmers instrumenter og løsninger. Avtalen innebærer at Holger Hartmann AS vil selge og supportere produktene som hører til under Environmental Health-divisjonen og som inkluderer AA, ICP, ICP-MS, Kromatografi, MS, UV-VIS, Termisk og IR.
Torfinn Fongen (t.v.) i Holger Hartmann og Erik Buseth fra PerkinElmer innleder samarbeid fra 1. mars 2015. Da inngår PerkinElmers Environmental Health divisjon og Holger Hartmann AS et samarbeid om salg og support av PerkinElmers instrumenter og løsninger.
Torfinn Fongen (t.v.) i Holger Hartmann og Erik Buseth fra PerkinElmer innleder samarbeid fra 1. mars 2015. Da inngår PerkinElmers Environmental Health divisjon og Holger Hartmann AS et samarbeid om salg og support av PerkinElmers instrumenter og løsninger.


Tekst og foto: Lars Ole Ørjasæter

Kjemi møter to tidligere konkurrenter som nå slår seg sammen i sofaen hos Holger Hartmann på Langhus utenfor Oslo. – Dette blir bra, lyder det samstemt fra Torfinn Fongen i Holger Hartmann og Erik Buseth i PerkinElmer.
   – Vi hadde gode produkter og stor markedskontakt mens vi hadde Varian-agenturet. Etter at store deler av Varian ble solgt til Agilent har vi sett etter en erstatning, og PerkinElmer kunne tilby det vi var ute etter; en stor leverandør med et bredt produktspekter. Dessuten er PerkinElmer et sterkt merkenavn som har godt renommé i Norge, sier Fongen som er avdelingsleder for analyse i Holger Hartmann.
   – Det dreier seg om salg og support, mens serviceavdelingen beholdes i PerkinElmer. Derfor blir samarbeidet tettere enn vanlig i og med at noen av ressursene blir værene i PerkinElmer. Kompetansen fra tiden de hadde Varian-agenturet, samt produktene de fører i dag, er en ideell match for vår Environmental Health-divisjon. Kombinasjonen av Holger Hartmanns kompetanse og organisasjon med PerkinElmers fabrikktrente serviceingeniører som gjennomgår kontinuerlig opplæring på nye instrumenter og løsninger direkte i PerkinElmer, er en ideell organisering for stor fleksibilitet og oppdatert kompetanse, sier Erik Buseth.

Virksomhetsoverdragelse
Alle ansatte fra PerkinElmers Environmenta Health salgsavdeling i Norge, det vil si tre personer, vil få tilbud om å inngå i salgsteamet hos Holger Hartmann AS for på den måten å sikre kontinuitet. PerkinElmers resterende produktportefølje (Human Health, Life Science & Technology og Diagnostics) samt hele serviceorganisasjonen, inkludert Environmental Health, blir det ingen endring på slik at dette drives som normalt videre i PerkinElmer Norge AS. Den eneste fra salgsorganisasjonen som ikke blir med til Langhus er Erik Buseth da han skal fortsette å arbeide på nordisk nivå som salgs- og servicesjef.
   – Dette er en ideell utvidelse av tilbudet til brukerne våre i Norge, avslutter Erik Buseth.