Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

PowTech og TechnoPharm

I dagene 30. saeptember til 2. oktober er det duket for parallell-messene PowTech og TechnoPharm i Nürnberg, Tyskland. Mens andre messer er hvert år, hvert annet år etc., har messene for henholdsvis prosessteknologi knyttet til Life Science og prosessering, analyse og behandling av pulver og bulk-materialer, havnet på en syklus med messer hvert halvannet år.


Lars Ole Ørjasæter

PowTech vil sammen med TechnoPharm ha over 700 utstillere fra mer enn 25 land – noe som gjør utstillingen til den største innen sitt egment. Messen har da også blitt den sentrale møteplassen for de som arbeider med pulver i ulike formen innen kjemisk og farmasøytisk industri, men også matvareindustrien er godt representert.
   Som alle gode utstillinger, er også PowTech «utstyrt» med egne fora der forskjellige fagområder blir diskutert. I år er sikkerhet satt i høysetet og første dag vil en kunne delta i forumet «Safe and energy-efficient handling of high-quality solides». PowTech har også et lite tilbud av gode hjelpemidler for den som skal navigere rundt på utstillingen; www.powtech.de/exhibitors-products
   En film om PowTech finner du her.
   Ellers er det mulig å foreta billettbestilling på nett for å unngå kø, se www.powtech.de/ticketshop

TechnoPharm
TechnoPharm kan i år skilte med mer en 60 foredrag med tema fra messens hovedområder; steril prosessteknologi for farmasøytika, matvarer og kosmetikk. For den som foretrekker utstillingen, vil det siste innen teknologi og hjelpemidler bli vist.
   Også TechnoPharm har laget en film som viser hva en kan forvente seg på messen.
   TechnoPharm lokker også med billettbestilling på nettet for å unngå lange køer: www.technopharm.de/ticketshop