Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

Nye faser i Kinetex® Core-Shell

Phenomenex lanserer to nye faser i Kinetex Core-Shell HPLC/UHPLC kolonnekolleksjon; Kinetex XB-C18 og Kinetex C8. Med disse kolonnene kan en også overføre fordelene til UHPLC til tradisjonelle HPLC-instrumenter, og listen over applikasjoner vokser stadig.
Kinetex core-shell teknologi møter forskeres krav og behov til bedre resultater og økt produktivitet, uten store utgifter.
   Kinetex XB-C18 bidrar med en unik selektivitet. Den har to iso-butyl sidegrener ved basen av C18-liganden for å redusere sekundære interaksjoner med residuale silanoler. Disse kolonnene gir økt separasjon og bedre toppform for basiske komponenter under nøytrale og syrlige betingelser. I sammenligningsstudier med andre C18-kolonner har Kinetex XB-C18 gitt en annerledes selektivitet og økt separasjon for koeluerende komponenter.
   Kinetex C8-fasen møter spesifikasjonene United States Pharmacopeia (USP) har satt for klassifiseringskode L7. Denne fasen gjør det mulig for laboratorier som benytter seg av denne klassifiseringskoden å høste de kromatografiske godene Kinetex core-shell teknologi gir, samtidig som de holder seg innen retningslinjene som er lagt frem av USP. De nye Kinetex core-shell-kolonnene er tilgjengelige i to partikkelstørrelser – 2,6- og 1,7- µm – og i flere kolonnedimensjoner.
   For mer informasjon om Kinetex, send en e-post til nordicinfo@phenomenex.com